Behold den gamle mobilen din –få råd til å kjøpe en slow cooker

En slow cooker er et fantastisk tilskudd til kjøkkenet ditt. Her kan du koke kjøttet alene for å få det perfekt, mørt, og ferdig til middagen. Du kan også lage tomatsaus og gryteretter, for eksempel inspirert fra det indiske kjøkken. Som du sikkert vet smaker rettene mye bedre når de koker lenge, så smakene virkelig får satt seg. Hemmeligheten bak den fantastiske tomatsausen du får på restaurant i Italia er også koketiden. Italienerne koker tomatsausen sin i timesvis. For å slippe å konstant passe på grytene, kan du kjøpe en slow cooker. Den gjør jobben automatisk og trygt, så du ikke trenger å passe på.

Spar penger på å beholde det du har, kjøp ny slow cooker

En slow cooker av god kvalitet kan koste litt. En måte å få råd til dette på, er å utsette andre kjøp litt lenger. Mobiltelefoner er koster endel når de først må byttes ut. Heldigvis finnes det masse reservedeler til iphone, slik at du kan beholde mobilen i noen år til. Uansett om det er batteriet som må lades hele tiden, om du har mistet en bunnskrue eller du må bytte ut simkortholderen din, kan du enkelt løse disse problemene. Dersom du opplever at batteriets levetid ikke holder mål, kan du bytte ut batteriet. Det er mye enklere enn hva mange tror! Du kan også få tak i manglende eller ødelagte deler. Hvorfor bytte ut en fungerende telefon, når du kan bruke småpenger for å kjøpe en ny del som øker levetiden? At alle mobildelene er svært rimelige er et godt argument for å fikse mobilen i stedet for å kaste. I tillegg kan du kjøpe utstyr som kameralinser og høyttalere for å øke kvaliteten på mobilens nåværende funksjoner. Pengene du sparer kan du bruke på nytt utstyr til kjøkkenet, så du kan ta matlagingen din til nye høyder.

Fiks i stedet for å kaste

Som du ser trenger du ikke ta opp forbrukslån eller bruke tid på å spare til en slow cooker. Du kan også unngå å gjøre andre kjøp, ved å utsette dem. Akkurat som man kan lappe en bukse i stedet for å kjøpe ny, kan du enkelt fikse den nåværende mobiltelefonen din. Kanskje har den mange år igjen. Gled deg til å eksperimentere med en slow cooker, og få nydelige middagsretter som lager seg selv, uten at du trenger å passe på!

pureview