Finn din metthetsfølelse!

En del av slow food-konseptet er det å nyte maten sakte… Det å spise riktig er en egen kunst, ikke bare når det gjelder det man putter i munnen, men også hvordan man gjør dette. Du har kanskje opplevd at du klarer å spise mer dersom du spiser mange små retter i rolige former? Magesekken vår er flink til å utvide seg, men dersom du spiser for fort, vil du også bli fortere mett. Om du ønsker å virkelig nyte et måltid med deilig gourmetmat, da bør du bestille mange småretter i stedet for en stor tallerken. Italia er det landet som er mest kjent for å servere mange ulike tallerkener med mat i løpet av måltidet. Til og med midt i uka serveres det lunsj med foretter, første rett, andre rett og dessert. Du blir skikkelig mett til slutt, men du vil også bli imponert over hvor mye mer du greier å spise!

Er du på slankeren?

Visste du at magesekken er elastisk? Dersom du spiser for mye, vil den utvide seg og tilpasse seg ditt matvolum. Dersom du er på slankeren, er ikke det å spise for mye en god idè. Dette sier seg selv! Første steg i en slankekur er altså å forminske måltidene noe, slik at magesekken gradvis blir mindre igjen. Ikke start for brått, dette vil bare føre til at du overspiser etter noen dager i ren desperasjon! Prøv heller tipset over, der du spiser maten saktere over lengre tid. Nyt gjerne maten oppdelt i flere retter, ikke bland pasta med salat eller kjøtt. Del det opp i forrett (salat), første rett (pasta) og siste rett (kjøtt eller fisk). Lag små porsjoner, slik at du lurer både kroppen og hjernen til å tro at du har spist mye mer enn det du faktisk gjør! Det å slanke seg handler om at vi er smartere enn vår egen kropp. har du egentlig tenkt over dette? Det er faktisk nok å legge om hele spisemønsteret, føye til sunne ingredienser, nyte et lite glass vin sammen med maten, og vips…. så er du mye slankere og raskere!

Trening er like viktig som mat

Dette er ikke en slankeartikkel, det er rett og slett informasjon om hvordan hjerne og mage henger sammen. Dersom du virkelig har lyst på en ny kropp, da kan du ikke glemme treningsdelen. Dersom du ikke trener styrke, vil du aldri kunne forme kroppen til å bli så vakker som du drømmer om. Du kan slanke deg så mye du orker, men uten muskler vil ikke kroppen få riktige former. Med et lån fra Sambla kan du investere i et treningsstudio i hjemmet, noe som gjør det lettere for deg å trene styrke på null tid. Du vil ha mye tid til å lage deilig mat, samt kunne nyte den over lang tid. Det holder faktisk med 20 minutter intensiv trening daglig for å oppnå de aller beste resultater. Snakk med en personlig trener som kan hjelpe deg i gang. I tillegg kan du ta et italiensk kokkekurs, slik at du lærer enda mer om det å spise sakte.

pureview