Slowfood – ting å gjøre mens man nyter nye matretter

Slowfood har blitt en trend og går som en farsott gjennom landet. Det er nemlig ikke kun maten i seg selv som har betydning når man skal smake ny mat, men også den totale opplevelsen av omgivelsene, byen, folkene og tradisjonene.

Å ta et grundigere steg gjennom landskapet kan åpne øynene dine på en helt ny måte. Du får dessuten muligheten til å kombinere flere opplevelser. Skal du for eksempel på en matfestival, sjekk alle muligheter for å oppleve mer enn en ting.

Dra på fotballkamp

Det er ingenting som slår matopplevelser og fotball. En kulinarisk opplevelse kan kombineres med hjemmekamp for favorittlaget ditt. Selv om det ofte innebærer en del god drikke, så kan man finne mange spennende delikatesser fra pub til pub.

Fikse på utseende

Dersom man vil fikse på utseende, er Motiva et godt alternativ. Man kan tilrettelegge operasjonen hos Motiva med en storbyferie der man shopper, ser på severdigheter og går i museum. Motiva gir deg mulighet til å få dråpeformede implantater som er tilpasset din kropp.

Ordne tennene

Tannlegeregninger er ikke det eneste som får nordmenn til å holde seg unna. Men prisene i Europa er mye lavere. Kombiner ferien med å få nye tenner som glinser i takt med solen. Det kan være lurt å smake den lokale maten før man setter inn nye tenner, fordi da må man leve på våt føde en stund etterpå.

Se underverker

Underverker er bygninger og skulpturer fra andre epoker av historien. Det kan være spektakulært og spennende, en begivenhet som bare noen få har muligheten til å oppleve. Enten det er Cinque Terre, Taj Mahal eller den kinetiske mur, alt der ute bør oppleves.

Finne sin drømmeplass

Når man reiser vil man oppleve nye steder. Med deilig mat, vakre omgivelser og mennesker som tar deg imot, vil du finne ditt nye sted i verden. La deg selv forføre og oppleve kulturen og menneskene.

Bli kjent med tradisjoner

Norge er bare en liten del av verden, og tradisjonene våre strekker seg bare tilbake en brøkdel av andre kulturer. Ta del i de urgamle tradisjonene og få et helt nytt syn på livet. Maten deres er en del av et rituale, en tradisjon som er gått fra generasjon til generasjon.

Mat er mer enn næring

Som vi har sett er mat mer enn bare føde. Man kommer innom kulturer og tradisjoner man ikke fullt ut forstår før man har besøkt landet. La maten opplevelse på en sakte måte, i slowfood sin ekte ånd!

pureview