Hvordan har spisestuen utviklet seg?

Spisestuen har vert en del av mennesket kultur siden old tiden lenge før vi fikk tapeter på 1600 tallet, men hvordan har den utviklet seg i det siste? I løpet av de siste generasjonene har det blitt mer vanlig å spise på kjøkkenet. Spisestuen ble reservert for spesielle anledninger, dette skjedde generelt sett av praktisk årsak siden vi begynte å jobbe mer.

Så kom TV

Med tid gikk også boligmarkedet opp og å ha en spisestue var ikke mulig for de fleste. For de som hadde en spise stue så endret alt seg når tv kom. Siden den tid har det blitt mer og mer vanlig å spise i TV stuen, en fristelse vi alle kjemper imot. Nå vil du sikkert vite hvordan du kan gjøre spisestuen din mer attraktiv?

Gjør spisestuen mer attraktiv

Når det kommer til å velge den perfekte tapet fargen for spisestuen din, se etter en nyanse som gir rommet ditt et humør som passer deg. Hvis du skal bruke rommet til spesielle anledninger så føl deg fri til å være vågal med tapeter med trykk som setter ønsket tone en god katalog er tapeter stue det er smart å skjekke med katalogen hva som passer hjemme. Du kan også gå andre retning og bruke en lysere Tone for å gjøre rommet mer komfortabelt og inviterende.

Hva med åpen planløsning?

Om du bor på hybel eller i et moderne hjem så har du mest sanselig en åpen planløsning hjemme. Hva er en åpen planløsning? Enkelt sagt så er det mindre vegger og dører. Å ha eget rom for kjøkken, spise stue og stue er gammeldags nå, og har blitt mer og mer populært siden 70 tallet. Mange liker at det åpner huset mer og gir større rom for å være sosial.

I åpen planløsning er det populært med en lysere farge for å lage en mer nøytral tone, enklere mønster på tapet og matt farge siden helheten blir satt i fokus. Mange velger også å dele opp rommene også med forskjellige farger og mønster. Jeg har best likt de som har lagt mest fokus på å lage et komfortabelt sted å spise.

pureview