Prøv noe helt nytt!

Det er så utrolig mange spennende retter som finnes der ute, så hvorfor ikke prøve noe nytt? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på retter du kan prøve. Kanskje du finner en helt ny favoritt?

Sjekk ulike kategorier innenfor mat

Det er jo ingen tvil om at det er utrolig enkelt å lage det man alltid lager, eller bestille det man alltid bestiller på restaurant, men vi utfordrer deg til å lage en rett du aldri har prøvd før denne uka. Kan vi anbefale jerk kylling fra Jamaica for eksempel? Dette er en rett som passer godt for den norske gane, men som ikke mange har hørt om.

Det er derfor vi anbefaler deg å sjekke ulike kategorier innenfor mat. Kanskje du kan sjekke ulike typer sterkhet, hva slags land maten kommer fra eller en helt ny rett innenfor mat du allerede liker?

Anbefalte retter

Italiensk mat er utrolig populært i Norge, men det går mest i lasagne, ulike typer pasta og pizza. Hvorfor ikke prøve deg på Ziti, som er en litt sunnere form for lasange? Det er en rett som du garantert kommer til å bli glad i. Kanskje du kan prøve å lage din egen sushi med helt nye ingredienser? Det er utrolig hva man kan få til bare man tenker på det.

Vi anbefaler deg også at du prøver alle de tradisjonelle norske rettene som du nok har hørt om, men ikke smakt. Har du for eksempel noen gang spist smalahove eller rakfisk? Dette er jo retter turister fra hele verden kommer til Norge for å smake. Det er egentlig ganske rart hvordan vi alle faller inn i en rutine med hva slags mat vi spiser.

Hvis du vil gjøre det enkelt, så er det jo bare å prøve en helt ny frukt eller en helt ny grønnsak? Prøv noe nytt da vel!

pureview