Fransk mat og gode tradisjoner
Fransk mat er gourmet-mat og franskmenn kan skilte med et kjøkken i verdenstoppen. Det er utviklet gjennom mange hundreår med sosial og politisk endring. Fra begynnelsen av ble det franske kjøkken kjennetegnet av sterke og krydrede matretter men nå er maten både fantastisk raffinert og elegant og smakene utfyller hverandre i perfekt harmoni. Det er også lett å se at det franske kjøkken har gjennomgått en enorm forandring i årenes løp og dette kommer alle som skal nyte matrettene tilgode. Ingredienser og matretter varierer fra region til region Ost og vin er som i mange andre land viktige komponenter for å understreke og løfte maten til nye høyder. Den franske osten er meget velkjent og det finnes enormt mange oste-varianter å velge mellom for den som er glad i det ! Vinen ligger også så klart på verdenstoppen og her er det masse deilig å velge blant. De som jobber på restaurantene i landet er også eksperter på å plukke ut de perfekte vinene som gir maten det lille ekstra eller som kan nytes alene eller til en søt dessert. Om man skal unne seg noe ekstra godt i helgene så kan man med glede gå innom et bakeri.